Tag's
Banner páginas interiores

Pack electrocloració salina piscines domèstiques SMC20

COMPARTIR EN

Clorador salí SMC 20 + bomba PH peristàltica DOS 15PH


Ampliar imatge
Garantia: 3 anys
  922,00 €   (21,00% IVA inclòs)

Pack de electrocloració salina integrat per clorador salí + bomba de PH peristàltica, especialment dissenyat per al manteniment de l'aigua de piscines domèstiques de 60-90m3.
Els avantatges de la cloració salina són moltes i és el futur en el manteniment de l'aigua de la piscina:
- Econòmic: Sense necessitat d'afegir productes químics a l'aigua que no siguin necessaris. En manteniment podem estalviar fins al 80%.
- Ecològic: El clor és generat mitjançant un procés renovable al final del qual torna al seu estat inicial en forma de sal. No cal afegir substàncies químiques.
- Eficaç: poder desinfectant molt superior als hipoclorits comercials.
- Sa: El clor que s'obté en forma pura i sense derivats. Després de finalitzar el procés de desinfecció i oxidació, el clor torna a transformar-se en sal al vas de la piscina. Aquesta petita concentració de sal a l'aigua de la piscina és un antisèptic natural que dificulta la formació d'algues i bacteris. També és una concentració de sal semblant a la de la llàgrima de l'ull, de manera que no es produeixen irritacions oculars ni dermatològiques. Ideal per a les pells i els ulls més sensibles.
- Segur: el clor és produït i dissolt en l'aigua de forma automatitzada. La manipulació i l'emmagatzematge de productes químics perillosos desapareixen eliminant així el risc que comporten.

Característiques tècniques:
Volum de piscina recomanat 60-90m3
Producció de clor 20 grams / hora
Consum elèctric 90W
Aquest producte no es ven on line però el pot adquirir per encàrrec, si desitja un pressupost amb els ports per enviar, ho pot sol·licitar omplint el formulari que apareix en aquest peu de pàgina. També estarem encantats d'atendre'l a la nostra botiga física.
 
 
 
Sol·licitud d'informació

Empleni el següent formulari per contactar amb nosaltres:

 

He llegit i accepto les condicions d'ús i política de privacitat