Tag's
Banner páginas interiores

CLORACIÓ SALINA, EL FUTUR EN DESINFECCIÓ

COMPARTIR EN

Cloració salina per la teva piscina


Ampliar imatge
Piscina i clor, anys i anys nedant amb aquesta olor que et delata com a nedadora! Fins i tot l'entrenament més curt et recorda que has passat per la piscina.

La pell, els cabells, els ulls ... els banyadors, pateixen amb el contacte amb el clor, sobretot en piscines que, per la seva afluència de banyistes, han d'estar ben desifectat. Té això remei?

Si, és clar que el té! La solució es diu electrocloració salina.

És un mètode de tractament d'aigua en el qual l'agent oxidant, el clor, es genera directament a partir de l'aigua a tractar mitjançant un procés electrolític. Aquesta tècnica evita la necessitat d'afegir productes químics a l'aigua en tractament, eliminant així la seva manipulació i emmagatzematge. L'electròlisi salina s'adequa especialment al tractament d'aigua de piscines aconseguint un sistema senzill i eficaç. Ofereix nombrosos avantatges enfront del tractament amb productes químics. L'aigua obtinguda és de qualitat superior, molt més saludable al no contenir additius químics i s'aconsegueix una cristal·linitat característica. El clor resultant és completament inodor i incolor.
El sistema opera a més de forma constant i automàtica, eliminant el cost de productes de tractament. Un clorador salí compta amb materials de qualitat per així assegurar un òptim manteniment de les piscines, que és molt més econòmic en cas dels sistemes d'electròlisi salina.
Ideal per a piscines domèstiques i col·lectives!
Demani més informació emplenant el formulari que té a peu de pàgina.
Pack electrocloració salina piscines domèstiques SMC20
Clorador salí SMC 20 + bomba PH peristàltica DOS 15PH
922,00 €
(21,00 % IVA inclòs)
Pack electrocloració salina piscines domèstiques SMC30
Clorador salí SMC 30 + bomba PH peristàltica DOS 15PH
1.037,00 €
(21,00 % IVA inclòs)
 
Sol·licitud d'informació

Empleni el següent formulari per contactar amb nosaltres:

 

He llegit i accepto les condicions d'ús i política de privacitat