Tag's
Banner páginas interiores

NO ESPERIS A L'HIVERN...COMPRA EL TEU PELLET JA!

COMPARTIR EN

Preu especial per quantitats


Ampliar imatge
El pèl·let és un combustible que ha guanyat protagonisme en els últims anys, una font d'energia neta i ecològica.

No tots els pèl·lets són iguals, el mercat ofereix una varietat de qualitats i preus que ens poden fer a l'hora de triar el pèl·let més adequat per a la nostra caldera o estufa.
Adquirint el pèl·let més barat i sense certificar pot ser un risc per a un funcionament correcte de l'estufa, fins i tot espatllar l'aparell.

Nosaltres apostem pel pèl·let certificat amb els segells EN Plus A1 i PEFC, perquè garanteixen un bon rendiment i funcionament d'estufes i calderes.

QUÈ VOLEN DIR SEGELLS DE CERTIFICACIÓ?

El pèl·let que hem adquirit aquesta temporada a Feca respon a una certificació de qualitat superior.
La certificació A Plus A1 respon a un pèl·let procedent de fusta verge sense tractar químicament, amb un contingut baix en cendres i uns baixos nivells de clor i nitrogen. Des de l'extracció de la fusta fins que arriba a l'usuari final, garanteix una producció respectuosa amb el medi ambient.

El certificat PEFC és cada vegada més comú en productes procedents de la fusta com pèl·lets, mobles, paper, cartró ... i indica que la fusta procedeix de boscos i plantacions gestionades de manera sostenible i que no responen a desforestacions ni a fonts conflictives.
Reserva el teu pèl·let i, tot i que encara quedi lluny el fred, podràs disposar d'aquest sense les presses d'última hora.
Tenim preus especials per quantitats, no dubtis en consultar-nos.
 
Sol·licitud d'informació

Empleni el següent formulari per contactar amb nosaltres:

 

He llegit i accepto les condicions d'ús i política de privacitat