Tag's
Banner páginas interiores

TUBERIA PER SISTEMA DE XEMENEIA MODULAR

COMPARTIR EN

Ampliar imatge
El sistema de tuberia modular està format per una àmplia gamma de tubs, colzes, derivacions i accessoris de diferents diàmetres, angles i altures.
Depenent del tipus de sistema de calefacció, el sistema modular ofereix solucions en diferents tipus de materials. Disposem d'un ampli estoc en el nostre magatzem perquè trobis la teva tuberia a mida:

- Tuberia modular simple paret: és un sistema de xemeneia modular amb estanqueïtat garantida. Perfecte per a l'evacuació de fums en aparells de combustible sòlid o líquid, evacuació de fums en aparells de gas sempre que s'instal·li junta de silicona i evacuació d'aires viciats, fums de cuina i campanes extractores.
Es fabrica en acer inoxidable, acer galvanitzat i vitrificada.

- Tuberia modular policombustible acer inoxidable aïllada de doble paret: constituïda per dos cilindres concèntrics d'acer inoxidable que tanquen pels més extrems, més una càmera aïllant farcida de llana de roca de 30mm d'espessor i densitat 125Kg/m3 i amb volanderes de 50mm d'espessor i densitat 175Kg/m3 que la pressionen pels extrems. Ideal per a calderes estances, estufes i xemeneies de biomassa o per a l'extracció de fums.

- Tuberia d'acer inoxidable estanca per a calderes de gas amb junta de silicona: La seva soldadura estanca i la junta de silicona eviten les fuites. Aquesta canonada permet acoblar un element amb un altre mitjançant un nou sistema giratori sense brides d'unió que alhora garanteix l'estanqueïtat del conjunt acoblat. Ideal per a l'evacuació de fums en calderes de gas i gasoil o per a l'evacuació d'aires viciats o fums de cuines.
 
IMPORTANT: el fabricant FFBofill ha dissenyat aquest sistema de xemeneia modular perquè totes les peces siguin de la marca, no és compatible amb tuberia d'altres fabricants.

Visita la nostra secció de calefacció d'aquesta web http://www.feca.cat/cat/subcategory/HOG01/SF260.html
 
 
Sol·licitud d'informació

Empleni el següent formulari per contactar amb nosaltres:

 

He llegit i accepto les condicions d'ús i política de privacitat