Tag's
Banner páginas interiores

Agua Stop Invisible 16 litres

COMPARTIR EN

Recobriment contra filtracions d'aigua


Ampliar imatge
POQUES UNITATS
  246,20 €   (21,00% IVA inclòs)

     
Agua Stop invisible és un recobriment 100% transparent i impermeable per al tractament preventiu o de reparació de cobertes. Protegeix el suport de filtracions d'aigua. Forma una micromembrana resistent al trànsit de vianants i l'estancament d'aigua i prevé l'aparició de taques i eflorescències a la superfície tractada.
Màxima resistència al desgast.

Excel·lent adherència sobre: ​​ciment, teula, ceràmica i gres, formigó, maó, rajola català, fusta, fibrociment, superfícies pintades.
Aplicacions sobre: ​​cobertes planes o inclinades amb o sense trànsit de vianants, canalitzacions, baixants i desguassos, trobades entre teulada i parets verticals, murs o parets poroses o no poroses, rajoles i parets pintades en interior o exterior.
No apte per a: estanys i dipòsits, superfícies de trànsit rodat o vies públiques.
Aplicació i instruccions d'ús:
1. Preparació del suport: netejar les restes de brutícia, greix, algues, pols i materials disgregats.
El suport ha d'estar net i sec. Si la coberta presenta grans fissures o esquerdes, tractar i segellar prèviament amb l'adhesiu-segellador Totaltech.
2. Preparació com a membrana impermeable en cobertes: Aplicar una primera capa de producte per saturar el suport. Deixar assecar 12 hores. Aplicar una segona capa creuada a l'anterior d'una sola passada, sense repassar ni donar brochadas per formar una micromembrana protectora sobre la coberta tractada.
3. Aplicació com a protector de materials en exterior: Aplicar 0,5 l / m2 a la superfície a protegir en una o dues capes deixant assecar 12 hores entre capa i capa. El suport quedarà protegit de taques i eflorescències.
4. Aplicació com a protector de materials en interior: Aplicar 0.5 / m2 a la superfície a protegir en una o dues capes deixant assecar 12 hores entre capa i capa. Perfecte amb estades humides: bany, cuina, celler, garatge ...
Rendiment 1litre / m2
 
 
 
Sol·licitud d'informació

Empleni el següent formulari per contactar amb nosaltres:

 

He llegit i accepto les condicions d'ús i política de privacitat